Skolbloggen

Skolbloggen

Naturbruksgymnasiet Svenljunga

Här skriver elever och lärare om vad som händer om dagarna på skolan. Läs och kommentera!

Är du elev och vill skriva - hör av dig till Martin.

Matte för alla

KärnämnenPosted by Toomas Aadli Thu, March 26, 2009 12:49:48
Den senaste veckan har varit speciell då alla mina "små" ettor varit på praktik. De enda som numera uttnyttjar sofforna är treorna. I dagarna har det också dykit in spännande saker i mitt fack. Bland annat så har jag fått uppgifter av skogs och hästlärarna. Så när ettorna återvänder till skolan finns ännu mer spännande saker att göra på matten!!!

Studieresa

KärnämnenPosted by Jonas Hellquist Mon, March 16, 2009 15:18:48
Hallo på er alla! Jag vill bara nämna för som inte kunde närvara på klassrådet att ni i Np1 skall åka på studieresa på onsdag (18/3), hela dagen. Matsäck får ni göra själva innan 08.00 och glöm ej ta på er riktiga skor och kläder efter väder/Jonas smiley

Mattetips

KärnämnenPosted by Toomas Aadli Sun, March 08, 2009 21:15:35

Hej på er alla törstande matteelever!

Som jag anat så är ni riktigt sugna på lite lästips och givetvis har jag en bok på lut! Det är en bok att stoppa under huvudkudden för alla som är rädda för matematik.

Boken heter så mycket som Sifferdjävulen och är en skönlitterär klassiker, redan innan Du hunnit läsa den!!! Den handlar om Robert som plågas varje dag av matematiken i skolan och hur han en natt får besök av den mest underliga konstiga filur som överhuvudtaget finns.

Boken hoppas jag finns att låna i biblioteket eller min kopia uppe i min vackra hylla bland alla andra leksaker!!!

Mycket nöje

/Toomas